Nonkel Juul geeft zich bloot !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de DUIZENDSTE keer : het gesproken dagblad met het Laatste Nieuws uit de Morgen hier en nu ! In een tweede handswinkel heeft iemand op een foto gestuit van een blote Nonkel Juul op een schapenvel met in zijn handen zijnen tweeloop of toch iets dat daarop lijkt. Ook al was hij nog betrekkelijk klein toen die foto genomen werd, toch heeft hij reeds een pet en snor die op deze van den Adolf gelijkt. Nonkel Juul beweert niet te weten wie die foto destijds genomen werd maar volgens een gepensioneerde militair zou het *atmosferische storingen*enz. Hoedanook, Garde Punaize opent het onderzoek.

Tante Martha heeft zitten lezen in het kookboek van de boerinnenbond. Daarin staat dat vogelnestjes lekker en makkelijk te maken zijn. Nog voor hij neen kan zeggen stopt ze nonkel Juul zijnen tweeloops in zijn handenโ€ฆ

View original post 98 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nonkel Juul geeft zich bloot !

 1. Rebbeltje zegt:

  haha niet te volgen
  Ja voor mij dan haha
  Fijn weekend

 2. Karel zegt:

  nou de pps laat dat goed zien waarom dat zo is ๐Ÿ˜
  en anders , ja net wat je zegt , doet de overheid dat wel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.