Alles rustig na de zomer ?

De soap met een blogger in de hoofdrol

De zomervakanties zitten er op voor 2020. Na alle ellende veroorzaakt door dat dekselse coronavirus begint het normale leven hier en daar weer opnieuw. Mondmaskers blijven grotendeels het straatbeeld kleuren ook al zijn de meeste wegwerpmaskers klinisch blauw. Sommigen helemaal wit. Van straatbeeld kleuren komt dus niet veel in huis.

Op het front lijkt alles rustig, maar dat is slechts schijn. Zo heeft Kleine Mama een vriend. Die heeft ze leren kennen tijdens haar verblijf in de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. Nu blijkt dat hij bij haar zijn intrek zal nemen. Dat belooft voor de toekomst.

Kleine Muis is ook weer naar school getrokken. De start van het derde jaar “bakkerij” is vlot verlopen. Ook een ander meisje uit haar klas die me als vriend beschouwt – ook al heeft ze een lief – is hoopvol aan dit schooljaar begonnen. Kunnen de respectievelijke ouders weer eens rustig aan doen…

View original post 10 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Alles rustig na de zomer ?

 1. John zegt:

  Na deze zomer komt er een herfst en winter die in het teken van corona zal staan. Het is nog niet voorbij, zoveel is duidelijk.

 2. RenéSmurf zegt:

  Ja, na de merkwaardige zomer zal een merkwaardige herfst volgen, en de winter zal ook anders zijn.

 3. Tine de Jong zegt:

  Waarom ontvang ik toch steeds een kennisgeving waar ik op drukken moet om weer hier te komen. Grr Blogspot doet met leeslijst rare dingen. Maar hier nog steeds mondkapjes als het nodig is maar het liefst niet want ik ontvang er benauwdheid van. Onze provincie is weer rood al is deze groot en waar het weer erg is zit ik niet. Grote steden worden hier door ons veel vermeden. en kleine mamma wordt vast wel onder controle gehouden om te zien hoe een samenwoning is al vind ik het nog wel wat te vroeg. Wens jullie allen mooie dagen toe.

 4. Ja de mondkapjes zijn nog niet weg. Die wit/blauwe draag ik niet. Een beetje kleur 👌

 5. Rebbeltje zegt:

  Als ze die mondkapjes nu netjes in de vuilnisbak droppen ipv op straat ben ik tevreden

 6. perdebytjie zegt:

  Klink darem of alles weer normaal verloop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.