Het is een mooie zonnige morgen in het bos.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Tussen de bomen hangen slierten mist die de omgeving een sprookjesachtige tint geven. Hier en daar schieten paddenstoelen uit de grond ook al is het nog steeds zomer en nog lang geen herfst. De natuur heeft hier duidelijk geen last van de mens die overal troep achterlaat of takken van de bomen kraakt. Geen mens…..

Behalve een groepje kinderen bestaande uit Bieke, Alicia, Nelly, Brilletje en een bonobo.  Samen zijn ze op weg naar….naar waar eigenlijk ? Niemand buiten dit groepje die weet waar ze zijn. In feite weten ze zelf niet goed waar ze zijn. Hun plan was om Bonno zoals dien aap heet in het Sterrebos te verbergen zodat hij veilig is voor de leden van die rare sekte en ook dat hij niet terug hoeft naar zijn vaderland met de duikboot van kapitein Biefstuk. Wat ze dan verder met hem willen doen weten ze nog niet. Daar…

View original post 258 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het is een mooie zonnige morgen in het bos.

  1. Karel zegt:

    ik zag je wandelen bij de foto’s , ja ik vind het heerlijk om daar te wandelen
    valt zeker niet altijd mee met fotograferen , maar ik blijf proberen
    fijne avond groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.