De terugkeer van kapitein Biefstuk !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dag dames en heren : dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de doofstommen : het gesproken dagblad. Goedenavond iedereen! De heer Jules Blomme, ook gekend als nonkel Juul, heeft voor onze reporter verklaard geen mondmasker te zullen dragen daar dit hem belemmerd bij het spugen van pruimtabak. Zij die hem willen dwingen of een boete aan zijn been smeren zullen met zijnen tweeloop te maken krijgen. Garde Punaize heeft verklaard om de genaamde Blomme in het oog te houden. Wel oppassen voor zijn bajonet ! Zoiets in je oog krijgen is niet grappig.

Het is net vloed en de golven komen hen tegemoet. Het nog frisse water doet deugd. Als losgelaten hondjes springen ze rond in het onstuimige water. Plots zien ze iets opduiken. Bieke herkent direct de duikboot van kapitein Biefstuk. Wat komt die rare snuiter hier doen ?

Het luik gaat open en daar komt de…

View original post 213 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.