Aan het strand

Onder het motto : het moet hier niet altijd ernstig zijn.
Fijne maandaggroet.

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

De meisjes hebben een leuk plekje gevonden in de duinen. Vlug de kleren uit. Niemand die hen hier ziet, dus hebben ze geen bikini of zwempak van doen. Nelly is niet gewoon om in haar blootje te zonnen, maar als ze de drie anderen in eva’s kostuum ziet rondlopen verliest ze haar schroom en gaat ook uit de kleren. Om beurten smeren de kinderen elkaar in met zonnecrème. Vooral Nelly die een bleke huid heeft wordt uitvoerig ingewreven. Ze schreewt het uit. Zoiets is haar nog nooit overkomen ook al is ze reeds bijna 11. Als ze terug thuis zijn gaat ze papa vragen haar ook in te schrijven in die voetbalclub. Bieke heeft bij dit alles haar bedenkingen : “als die Nelly zo verder gaat met haar leven zou ze beter non worden. Zo oud en nog niets van dit alles meegemaakt ? Een oude non heeft al meer…

View original post 210 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Aan het strand

  1. John zegt:

    Wat moet je als 11-jarige nu al meegemaakt hebben dan? Ze is nog een kind.

  2. Dju, ik kan die kleine letters niet lezen op de telefoon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.