Nieuwe gezichten en oude bekenden !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Op zondagmiddag krijgt Eva een bericht van Grote Muis met de vraag of ik thuis ben. Ze kan me niet bereiken. Eva belooft dat ze zal vragen dat ik terugbel. De reden van haar telefoontje is dat Grote Muis een grote hoop kledij mag ophalen bij haar zoon. Die woont enkele dorpen verder en tot daar en achteraf volgeladen met de bromfiets ziet ze niet zitten.

Na de middag rijden we een smalle straat in. De huizen zijn duidelijk sociale woningen. Er is nauwelijks plaats om de auto te parkeren. Zoonmuis laat ons binnen. Tegen zijn vriendin zegt hij dat hij met ons naar zijn eigen woning zal rijden om de zakken kleren op te halen.  Het zoontje van de vriendin wilt ook mee, maar die is nog in pyjama. Geen probleem dan gaat hij zo maar mee. Het lijkt toch op een sporttenue.

Als we zijn huis binnenstappen komt…

View original post 256 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nieuwe gezichten en oude bekenden !

  1. Karel zegt:

    ha die Suske
    ja ik ben zelf ook al benieuwd wat voor moois ik allemaal voor de camera krijg

    fijne avond groet

  2. Weeral de helper in nood!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.