Daar vliegen een schaap en een kameel !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Aan de achterkant van de maan, de donkere kant dus om precies te zijn,  is het een drukte van jewelste. Er is een reeds eeuwen durende ruzie tussen Jahweh en zijn tweelingbroer Allah aan de gang. De ene verwijt de andere voor onbenul, foefelaar, bedrieger en nog meer van al dat moois. Nu en dan bekogelen ze elkaar beurtelings met een schaap of een kameel, al naargelang wie wat smijt. Jezus die optreedt als bemiddelaar ligt momenteel knock out op de grond. Zo’n kemel tegen je schedel krijgen is niet niets.

Soms gebeurt het dat zo’n dier zijn doel mist en per ongeluk op aarde terecht komt. Onlangs vloog een schaap pardoes het witte huis binnen terwijl Trump zat te kakken. Het schaap overleefde de val niet. Trump jammer genoeg wel. Zo kwam een kameel in de beerput van nonkel Juul terecht terwijl ons nonkel op de plee zat in…

View original post 294 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Daar vliegen een schaap en een kameel !

  1. RenéSmurf zegt:

    Zonder dieren zou de wereld er heel anders uitzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.