Tok Tok ????

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is de tweede dag dat ik in de Expohallen ben om te helpen met de bedeling van de nieuwe mondmaskers. De ene kleeft adres op de enveloppe, de volgende stopt de maskers er in en ik stop er nog wat uitleg bij wat het gebruik betreft. De man achter mij sorteert die enveloppes dan in dozen die naar de verdeelpunten gebracht zullen worden. Van daaruit gaan die dan naar de burgers, dit met behulp van vrijwilligers. Zo was ik dus bezig. De tweede dag is vroeger klaar dan voorzien zodat ik dus ook vroeger thuis ben. Ik zet me aan tafel en kijk of er geen berichtjes zijn op de phone. Tot mijn verbazing zie ik dat Grote Muis meerdere malen heeft proberen me te bereiken. “Het is dringend” staat er op messenger. Vlug bel ik haar op. “Het is al opgelost hoor, Kleine mama zal me naar de…

View original post 475 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tok Tok ????

 1. Yova zegt:

  Heeft wel gewerkt dan. Mondkapje moet ook gebruiken bij openbaar vervoer. En nog vele andere ook gebruiken. Ik heb je genoeg. Steeds niet gebruikt. Nog paar dagen voor ons en dan…….

 2. Matroos Beek zegt:

  Dit gebeurt helaas te vaak Suske… veel meisjes trappen er nog steeds in. Op school zijn er vaak kinderen die hiermee zwaar in de problemen komen. Er zou meer degelijke preventie moeten kopen.

 3. RenéSmurf zegt:

  Ik spreek liever van mondkapje, dat klinkt toch wat vriendelijker.

 4. Karel zegt:

  ik pak straks een lekkere pint 🙂

 5. Ik kan helaas de hele post niet lezen. Na jou …kan ik hem niet open klikken bij View original post.💁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.