Shoppen met de Muizen.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is vrijdagnamiddag. Ik ben samen met de Muizen in het winkelcentrum net buiten de stad. Grote Muis is op jacht naar een nieuwe telefoon. De huidige is versleten en deze en al de vorige waren afdankertjes die ze via via gekregen had. Nu wilt ze een nieuwe. Of ik haar daarbij kan helpen……..

We staan buiten aan de ingang van de winkel onze beurt af te wachten, maar gelukkig duurt het niet lang. Het exemplaar dat Grote Muis in gedachten had is uitverkocht. Dan maar een andere en jammer genoeg ook wat duurdere van een ander merk. Even beraadslagen met Kleine Muis en de koop is gesloten.

Grote Muis wilt ook een beschermhoes, maar die is ook niet in voorraad. Ik weet een winkel in het centrum waar ze hoesjes voor alle merken en types verkopen. Het is druk in het centrum. Ik laat hen uitstappen en parkeer de…

View original post 267 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Shoppen met de Muizen.

  1. Skyblog zegt:

    Wees toch voorzichtig. Al die ben ik niet naar de stad geweest. Dan moet ik bus gaan. Ik doe nog eventjes niet. Je bent buiten de stad geweest. Jammer dat moeilijk konden krijgen. Hopelijk komt ook goed.

  2. En voorzichtig geweest in deze coronatijd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.