Laat het feest beginnen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Op het gemeentehuis heerst een gezellige drukte. Vandaag worden enkele dorpsbewoners gehuldigd omwille van hun inzet voor de sport gedurende de afgelopen 25 jaar. Normaal gezien zouden drie sportievelingen deze eer krijgen maar er is er maar ene die naar het gemeentehuis komt. Dat komt omdat één op intensieve zorgen ligt met een virus en de andere is een dementerende langeafstandsloper die zijn weg verloren is. 

Juliaan de conciërge heeft alvast een plateau met champagneglazen klaargezet voor de Burgemeester, de commissaris, de leden van de sportraad en de genodigden. Prosper die zal gehuldigd worden voor zijn jarenlange inzet als scheidsrechter bij diverse wedstrijden in en buiten het dorp heeft zijn beste kostuum aangetrokken. De mottenballen heeft hij gelukkig thuis laten liggen net als zijn vrouw en zoon. Die hebben volgens hem hier niets te zoeken.

Na een urenlange speech krijgt Prosper uit handen van de burgemeester een grote ijzeren schaal…

View original post 217 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Laat het feest beginnen !

  1. Karel zegt:

    ik zag je wandelen bij de foto’s , dank je wel

  2. Karel zegt:

    altijd alles rustig aan Suske
    fijne avond groet

  3. de champagne is duurder dan de ijzeren schaal…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.