Het grotje van Maria !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dag beste luisteraars, hier is voor u het gesproken dagblad. Het GESPROKEN DAGBLAD zeg ik u ! We beginnen met het buitenlands nieuws, namelijk uit de US or Aa waar president Trump op twitter ontkent dat zijn gezicht steeds meer op de kont van Kim kardashian begint te gelijken (of was het omgekeerd) De CEO van Twitter heeft kunnen voorkomen dat Trump enkele foto’s als bewijsmateriaal ging posten. Dat zou wel eens fake news kunnen zijn. En dan nu…….

In de tuin van Prosper de alom bekende scheidsrechter met jaren dienst zit zijn vrouw geknield voor de grot van Maria te bidden voor een goede afloop. Haar man die dit grotje gebouwd heeft voor haar is duidelijk aan het ontsporen. Dit alles door dat jonge volk dat vrij en vrolijk om hem heen fladdert. Hij is duidelijk te zwak om aan deze verleidingen te weerstaan. Dat moeder Maria hem de…

View original post 130 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het grotje van Maria !

  1. Karel zegt:

    ik ben blij dat je de foto’s heb kunnen genieten Suske
    fijne avond groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.