De ontvoering van nonkel Juul !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Garde Punaize en zijn twee gemeenschapswachten, Stoovebuuzeke en Sjonnie van de Waeterleidinghe hebben een opsporingsbevel gekregen van de commissaris. De gezochte is niemand minder dan Nonkel Juul die uit de isoleercel van de psychiatrische afdeling van de ere dokter Zielknyper ontsnapt is met behulp van enkele psychedelische nonnen op de tractor van boer Floris. Ze zijn hun zoektocht begonnen bij boer Floris die zijn tractor ondertussen ongeschonden teruggekregen heeft van die nonnen. Als dank hebben ze even hun bebloemde rokken omhoog getrokken zodat hij hun heiligdom uit de zomer van 1969  kon zien. Wat er met nonkel Juul zelf gebeurd is weet hij niet te vertellen. Ook het varken van de boer verklaart niets of niemand gezien te hebben. De boerin die haar kleine de borst aan het geven is vermoedt dat Juul wel ergens in de goot of kolenhok van één of ander louche café zal verblijven. 

De zon…

View original post 131 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.