Als de rook om haar hoofd is verdwenen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dag beste luisteraars, hier is voor u het gesproken dagblad. We beginnen met binnenlands nieuws uit het dorp van Nonkel Juul. Door de dreiging van het virus dat mensen in wilde schapen verandert en schapen doet proberen te vliegen wordt de wedstrijd zaklopen voor 80 plussers naar een latere datum verplaatst. Beranger de 84 jarige wereldkampioen van 1958 zal moeten wachten om zijn titel opnieuw te verdedigen. Gelukkig is zijn geheugen niet meer zo goed zodat hij reeds vergeten is dat we het over de wedstrijd 2020 hebben. Uit het buitenland……..

Het is een rustige lentedag. De tractor van boer Floris trekt door de straten van het dorp. Het is niet boer Floris die het voertuig bestuurd. In zijn plaats zitten enkele oudere dames gekleed in woodstock69 stijl achter het stuur. Hun blik staat op oneindig en uit hun mond komt geen woord. Elza Vermille die net op stap is…

View original post 218 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Als de rook om haar hoofd is verdwenen !

  1. RenéSmurf zegt:

    Van uitstel kan afstel komen, maar dat hoeft niet altijd.

  2. Een schitterend nummer Suske!

  3. John zegt:

    Hmmmm, of het goed gaat aflopen allemaal betwijfel ik nu meer en meer. Er gebeurt daar ook echt van alles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.