De terugkeer van een jonge bekende !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is een mooie avond.  Ik zet mij aan de PC om aan de blogronde te beginnen. Eerst nog even Facebook kijken voor nieuwe meldingen. Ik zie twee nieuwe vriendschapsverzoeken. Een man en een vrouw. Ik bekijk de naam van die vrouw. Eerst wilt er geen lichtje branden onder mijn schedel maar dan valt mijn eurocent. Het is de gewezen vlam van  Exvan en moeder van zijn zoontje.

Zo te zien heeft ze een nieuw account. Ik frons even. Zij had me toch verwijderd van haar vorig account ? Wat zullen we nu krijgen. Ze heeft toen waarschijnlijk geconcludeerd dat ik de kant van Exvan gekozen had. Mij een zorg. Ik aarzel nog even en besluit tenslotte het verzoek te accepteren. Beetje bij beetje herinner ik me de namen van haar kinderen die behalve de zoon van Exvan allemaal meisjes zijn. Vier dochters en een zoon dus. Ava het autistische…

View original post 92 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op De terugkeer van een jonge bekende !

 1. RenéSmurf zegt:

  Ik heb weinig met facebook, laat mij maar lekker logjes lezen.

 2. Karel zegt:

  ik genoot de hele dag , van het mooie weer , m’n eindje wandelen door stukje oud Amsterdam en natuurlijk een fijne tijd in Artis
  fijne avond groet

 3. Luister maar naar je dochter 🙂

 4. Niet alle problemen van een ander meenemen naar huis, dada…

 5. Matroos Beek zegt:

  Eva heeft vermoedelijk gelijk. Soms laat je de problemen van een ander beter bij hen uit zelfbescherming.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.