Voer voor de glasbol !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is zaterdagvoormiddag. Eva en ik zijn terug van boodschappen doen in de Aldi. Mijn moeder mag voorlopig nog niet mee met de wagen daar zij niet bij ons ingeschreven staat. Zij maakt een lijstje van de producten die ze voor volgende week nodig heeft. Ik zorg voor broden en pistolets. Nu Eva terug mee gaat op boodschappen doet zij de boodschappen voor haar grootmoeder terwijl ik die voor onszelf doe. Gewapend met elk een boodschappenkar gaan we de aldi binnen.

Na de boodschappen afgeleverd te hebben bij me moeder rijden we terug naar huis om onze producten uit te laden. Soms doe ik dan boodschappen voor Grote Muis maar ik heb reeds enkele weken niets van haar vernomen. Wie weet heeft ze iemand anders om te helpen. Geen probleem, ik hoor het wel.

Op FB Messenger zie ik dat ik een bericht van iemand gekregen heb. Het is van…

View original post 385 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Voer voor de glasbol !

 1. RenéSmurf zegt:

  Ja, altijd handig zo`n boodschappenlijst, dan weet je tenminste wat je moet halen.

 2. marjolijn1 zegt:

  Ja, boodschappen doen dat is iets wat steeds maar terugkomt, maar gelukkig dat we ze kunnen doen…!

 3. joke_dev zegt:

  Fijn dat jullie weer samen kunnen boodschappen doen.

 4. Rebbeltje zegt:

  Gezellig om weer samen de boodschappen te doen…en gelijk een uitje

 5. Karel zegt:

  ja Suske
  ik nam een wijs besluit
  soms ben ik wel verstandig 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.