Bezoek van de Inspecteur van het ministerie !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dag luisteraars van het gesproken dagblad. Het dorp van nonkel Juul is aan een ramp ontsnapt toen een groep mensen die door het virus aangetast werden massaal de boerderij van boer Floris aanvielen. Op het laatste nippertje verscheen Ernest den Evangelist ten tonele met een bord waarop “De Heer is mijn herder, mij ontbreekt niets” geschreven stond. Toen hij aan de collecte wou beginnen stoven de “schapen” blatende uiteen. Of een collecte of de slechte adem van den evangelist als middel tegen deze epidemie kunnen beschouwd worden is op heden nog niet bevestigd.

Het is laat op de avond in café Cosmos. Vroeger kwam hier geen kat in de kroeg, maar met de nieuwe sociale woningen in de buurt zit de zaak op sommige momenten stampvol. Vooral op zaterdagavond dan. Nu was het weer zo’n zaterdagavond waar de nieuwe bewoners uit de buurt vertier zochten. De meesten zijn al naar…

View original post 404 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.