Kuddes schapen rukken op !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dag beste luisteraars, hier ben ik voor de zoveelste keer met het gesproken dagblad. Uit het dorp van nonkel Juul bereikt ons het bericht dat er een virus de ronde doet. Of het gevaarlijk is weten de autoriteiten nog niet. Wel beginnen de getroffen mensen te blaten gelijk een schaap en vertonen een angstwekkende kuddegeest. Dr. Rattenkoph, de beroemde professor heeft beloofd een remedie tegen dit virus te ontwikkelen maar dit kan nog een tijdje duren.

Elza Vermille, de oude vrijster is net op weg om geld in te zamelen voor de vruchten der aarde. De buit voor deze dag is bijna binnen. Nu nog enkele vaste donateurs aanspreken en dan met het geld naar meneer pastoor. Zo’n hemels werk kan je een goed gevoel geven vanbinnen. Waarschijnlijk de heilige geest die dan zijn werk doet. Plots ziet ze iets bewegen tussen de struiken. Daar moet ze het fijne van…

View original post 191 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Kuddes schapen rukken op !

  1. RenéSmurf zegt:

    We moeten voorzichtig zijn, dus dat doen we dan maar.

  2. Skyblog zegt:

    Echt oppassen geblazen met deze virus,. Afstand houden. Ik blijf mogelijk thuis. We moeten met allen voorzichtig zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.