Rust in het dorp !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dag dames en heren en luisteraars van het gesproken dagblad. Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal nog maar eens het gesproken dagblad. Dit is het nieuws uit het dorp. Na de voetbalmatch van de damesploeg van het dorp tegen de damesploeg van FC Reet gingen de dames zoals steeds onder de douche. Groot was hun verbijstering toen Prosper de scheidsrechter de doucheruimte kwam binnengestapt en zijn lid uit zijn gulp tevoorschijn toverde. De dames lieten zich niet doen en schopten de man de kamer uit. Garde Punaize werd opgeroepen en greep Prosper bij de kraag. Achteraf verklaarde de scheidsrechter dat zijn brillenglazen beslaan werden door de damp dat uit de douches komt zodat hij niet kon merken dat dit niet het herentoilet was waar hij zich bevond. Commissaris Cadeau en meneer den onderpastoor zullen een onderzoek instellen.

In het dorp lijkt de rust teruggekeerd. De voornaamste leden van de…

View original post 190 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Rust in het dorp !

  1. RenéSmurf zegt:

    Ja, dat is uit heel andere tijden, dat kon toen nog gewoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.