Puur natuur !

Vandaag zoals iedere zaterdagmorgen heb ik boodschappen gedaan met mijn moeder. We waren vroeger dan gewoonlijk op stap daar we de drukte wilden vermijden. Toen we met onze karren buiten kwamen was het al drukker op de parking. Dat belooft weer voor vandaag. Gisteren was het brood dat Kleine Muis graag eet uitverkocht. Dan maar deze morgen enkele voor haar gekocht en ten huize besteld. Deze laatste vindt het erg dat er vijf weken aan een stuk geen school is.

Thuis gekomen heb ik dan maar de tuin onder handen genomen en begonnen met het gras te maaien. Gelieve dus geen geit meer op te sturen via email of BPost. De geur van het gras draag ik nog met me mee. Nat was het gras nog wat het maaien wel wat trager maakte. Misschien dat ik eind volgende week er nog eens over ga met de grasmasjien. Ze geven beter weer uit voor de komende dagen en daar ga ik van proberen te profiteren. En ook leuk dat de dagen steeds langer worden.

De foto’s heb ik genomen in mijn tuin. Er komt duidelijk leven in planten en bomen.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

29 reacties op Puur natuur !

 1. Marry zegt:

  Het zal fijn werken zijn op het stationsplein volgende week. Over mijn grasveld hoef ik me niet te bekommeren; het ligt er mooier dan mooi bij. Hoe heet de struik waar die prachtige roze bloempjes aan groeien? Die zou ik ook graag in mijn tuin zien.

 2. Prachtig, dat is genieten toch?

 3. ms zegt:

  Veel staat al in bloei al is het nog enorm vroeg. Hier ook.

 4. De geur van vers gemaaid gras! Lekker is dat. Zo wil ik ook wel ruiken. (Dus die geit kan ik houden?)

 5. Karel zegt:

  dat staat er keurig en fleurig bij
  wist niet dat jij zulke groene vingers had
  dus moeders weer eten genoeg in huis en de Muizen weer hun geliefde brood
  goed begin van een weekend

 6. Sjoerd zegt:

  Hier is de oorlog uit gebroken in de supermarkten… Lege schappen en boze mensen. Niet normaal.

 7. Inge David zegt:

  Er staat al veel in bloei en laat de lente maar komen !
  Hier ook al grasmaaiers gehoord !
  Geniet van je weekend !

 8. Matroos Beek zegt:

  De lente komt eraan. Daar hebben we zo naar uitgekeken.

 9. joke_dev zegt:

  Spijtig maar ik heb de geit opgestuurd met Post NL, dus zie maar wat je er mee doet 🙂 . Juist het gras wat nat, mij even op de knieën gezet om een foto te nemen en mijn broek goed nat maar geen probleem dat droogt. Volgende zal het beter afrijden, gras droger.

 10. Een mens zou er naturist van worden!

 11. marjolijn1 zegt:

  Schitterend, ja de lente komt er aan…!

 12. Suskeblogt zegt:

  Daar vraag je me wat. Het meeste dat in mijn tuin groeit heb ik van mensen die planten of struiken weggooiden. Die hield ik en zag wel wat er bloeide en groeide. Goodkoop hoor zo’n manier van tuinieren.

 13. Prachtige roze bloesem 🥰

 14. De tuin is een fijne plek om te bivakkeren momenteel. Ik heb er ook al heel wat korte kuiertjes gemaakt vandaag. Morgen misschien nog wat regen, en laat dat mooie weer dan maar komen!

 15. omabaard zegt:

  Ja de lente komt onverbiddelijk, en zal Corona overwinnen! Hopelijk!
  Mooie kleurtjes in je tuin. Het gras is hier nog niet gemaaid. Nog even wachten

 16. rietepietz zegt:

  Je tuin heeft er zin in, prachtig die bloesem. Wat moet ik nou met die geit nu jij hem niet meer hoeft;-)

 17. Karel zegt:

  nee hoor Suske , ik spaar dieaflaten niet 🙂
  maar toen ik die pelgimstocht fietste heb ik er 1 gehaald
  en die zijn er nog steeds te krijgen
  fijne avond groet

 18. Suskeblogt zegt:

  nog een paar aflaten en misschien kan men je heilig verklaren. Laat me weten of er dan een receptie is. 🙂

 19. Karel zegt:

  mij heilig verklaren 🙂 nou dat zou de mop van de eeuw zijn hihi

 20. Bertie zegt:

  Mooi, zoveel zo vroeg. Je krijgt zin in de lente en dubbel als je gemaaid gras ruikt..

 21. logbankje zegt:

  Hier is men aan het hamsteren, winkels hebben lege schappen.
  De scholen in Nederland zijn gewoon open, voor hoe lang vraag ik me af.
  De kleuren komen weer in de tuin. Hans

 22. ZON-nebloem zegt:

  ik zit hier nu in de fruitstreek en alle fruitbomen staan in het water, het trekt nog steeds niet weg
  je hebt mooie bloemen in je tuin
  Een @->- voor jou.

 23. John zegt:

  Ja, dat zeg je nu. Nu heb ik net een koe jouw kant op gezonden. Graag aannemen want ik neem d’r niet meer terug 😛 JA, al die hamsters zorgen voor heel wat leed.

 24. Skyblog zegt:

  Deze mooie bloemen is echt genieten om te zien. Prachtig foto’s geworden. Hamsteren slaat toe…. Erg te worden. Corona breid zich uit. Je heb wel mooie bloemen in de tuin. Laat m,aar daar van genieten.

 25. Rebbeltje zegt:

  Ja de natuur is duidelijk aan het veranderen en te zien ook in de tuin.
  Fijne zondag

 26. Villasappho zegt:

  Mooi! Ik moet ook nodig het gras eens doen, de zin ontbreekt me en het feit dat mensen allemaal komen ouwehoeren zodra we buiten gaan staan.

 27. Ik ben nog moe van de twee dagen werken op mijn werk.

  Love as always
  Di mario

 28. Marry zegt:

  Strak plan. Ik zal de tuinwerken in mijn omgeving eens in de gaten houden.

 29. Nicole Orriëns zegt:

  Heerlijk die kleur in de tuin. Bij ons begint het ook te komen. Ik houd van de vrolijkheid van gekleurde planten en bloemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.