Geen fake nieuws op deze blog !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dag beste luisteraars van te velde en in een wegel. Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal even voor de doofstommen onder jullie, het gesproken dagblad. Wat u op deze blog leest is fake news. U moet weten dat boterhammen niet kunnen praten en nog minder met een vliegende koffiepot van de planeet Mars komen. De redactie van deze blog werd hiervoor uitvoerig op de rooster gelegd door garde Punaize.

Een regenachtige morgen in het ziekenhuis. Dr. Zielknyper stapt zijn kantoor binnen. Op de desk liggen verschillende dossiers op hem te wachten. Zuchtend laat hij zich op zijn stoel zakken. De voorbije nacht hebben ze niemand minder dan Nonkel Juul binnengebracht via de spoed. In café Vlaanderen zou hij beweerd hebben contact te hebben met wezens van een andere planeet. Die lijken op vers gesneden boterhammen en kunnen praten. Om te bewijzen dat hij geen nonsens vertelde had hij een…

View original post 322 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Geen fake nieuws op deze blog !

  1. Karel zegt:

    ja dat album is goed te doen tijdens de lunch 🙂
    ben blij met je reacties
    fijne avond groet

  2. RenéSmurf zegt:

    Ja, dat is altijd wantrouwend, als men gaat zeggen dat ze iets niet doen, maar ondertussen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.