En het brood sprak !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dag beste luisteraars hier te lande en lezers van deze blog : dit is het gesproken dagblad dat neen zegt tegen Fake News. Donald Trump heeft officieel laten weten dat hij niet aanwezig zal zijn op de plechtige begrafenis van commissaris JM De Zeurder. Het blijkt fake news te zijn dat hij hiervoor uitgenodigd werd door de notabelen van het dorp. En dan nu…..

Het is 7 uur in de morgen. Tijd voor ontbijt ten huize nonkel Juul en zijn wuuf. Tante Martha heeft verse koffie gezet. Het brood dat haar halve trouwboek meegebracht heeft van ergens te velde zet ze ook op tafel. Dat zal smaken met verse smout die ze bij den boer Floris gehaald heeft.  Nonkel heeft zojuist naar het gesproken dagblad geluisterd en zet zich bij nadat hij de radio uitgeschakeld heeft met zijnen tweeloop. Tante heeft reeds een snee brood op zijn bord gelegd.

Net…

View original post 189 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op En het brood sprak !

 1. joke_dev zegt:

  Spreekt het brood nu al? Dacht aan Pasen…

 2. Karel zegt:

  dank je Francky
  mooie steen krijgt mijn graf hé hihi
  en ja ik ben soms de weg kwijt , had je goed gezien

 3. Ik wacht in spanning op de televisiereeks 🙂

 4. Ik zou haast denken dat Nonkel Juul in een delirium verkeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.