De mislukte bekering !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de zoveelste keer : het gesproken dagblad. Goedenavond beste luisteraars, doven en blinden. We beginnen met het binnenlands nieuws van te velde. De burgemeester van het dorp heeft de namen bekendgemaakt van de notabelen die de begrafenis van de onlangs overleden commissaris JM De Zeurder zullen bijwonen. Onder hen : Donald Trump, Zuster Buigvooroverste van de congregatie van de nonnen van de jacht, Antoinette de voorzitster van de breiclub en de baron van het kasteel en zijn gevolg. Dan nu het buitenland : In Iran is er………

Op de boerderij lijkt alles zijn normale gang te lopen maar dat is slechts schijn. Zopas heeft de bonobo met behulp van zijn apostel het varken van boer Floris bekeerd. Tijdens de bekering is er wel iets misgelopen zodat het varken nu constant uit de koran loopt te citeren Gina heeft alle aardappelen gerooid en…

View original post 119 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De mislukte bekering !

  1. Matroos Beek zegt:

    Het loopt wel vaker mis met bekeringen…

  2. Bekeringen leiden tot uitersten , van het ene uiterste naar het andere.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.