Eerlijk duurt het langst !?

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is een zondagvoormiddag zoals er 13 in een dozijn zitten. Of nee, toch niet. De storm Ciara raast over het vlakke landje. Het zwaartepunt verschijnt ergens rond den avond. We zien dus wel of het zo erg zal zijn als men voorspeld heeft.

Rond de middag kom ik thuis van een dienst in de kerk hier vlakbij. De broccoli roomsoep was heel erg lekker. Ik ben benieuwd welke soep ze volgende week zullen presenteren. Tijdens deze dienst stond mijn GSM op stil. Ik wil nu eenmaal niet gestoord worden tijdens de soep. Ik zie nu dat Exvan een berichtje gestuurd heeft via messenger. Blijkbaar heeft Grote Muis me proberen te bellen maar tevergeefs. Ik chat terug dat ik haar ga bellen. Grote Muis neemt bijna onmiddellijk op als ik bel. Of ik het nog zie zitten haar en Kleine Muis naar Exvan en de kids te brengen. Het is…

View original post 491 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Eerlijk duurt het langst !?

 1. Je dag was i.i.g goed gevuld en met mensen te helpen waar je kon 🙂

 2. Karel zegt:

  ja zeker een mooie pps met al die kunstwerkjes hé
  moet je heel veel geduld voor hebben
  fijne avond groet

 3. joke_dev zegt:

  Hol jezelf niet voorbij Suske!

 4. RenéSmurf zegt:

  Gewoon altijd bereikbaar zijn lijkt me het beste, dan kan je de vragen meteen beantwoorden en het afronden. En daarna lekker verder eten.

 5. Matroos Beek zegt:

  Je doet echt je best voor anderen. Dat vind ik zo mooi.

 6. Skyblog zegt:

  Storm van ciara is gelukkig voorbij. Het is nu wel harde wind. Ik moet zo straks weg. Hopelijk kun je toch bereiken. Je doet wel geweldig.

 7. Brocollisoep geven als het al zo sterk waait is problemen zoeken !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.