De terugkeer van een oude bekende !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Gepakt en gezakt stapt Ernest den Evangelist door de straten van het dorp. Hij is net terug uit Australië van een seminarie over het einde van de wereld. Er is momenteel veel te doen over dat einde en vele gristengemeentes hebben een verschillende visie hierover. Ook over hoe Jezus terug zal keren naar de aarde zijn de meningen verdeeld. Verondersteld wordt dat onze lieve heer zal terugkeren op een roze wolk veroorzaakt door een supergrote joint. In ieder geval zal Jezus geen parachute nodig hebben om veilig te landen. Door het volgen van dit seminarie weet Ernest nu hoe die dingen in elkaar steken en hoe hij het moet verkondigen in de zaal van de gristengemeente hier in het dorp en in café Vlaanderen tijdens de bijbelstudie. Ook is hij benieuwd hoe vrouw en dochter het gesteld hebben tijdens zijn afwezigheid. Veel telefonisch contact was er niet daar hij het…

View original post 288 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De terugkeer van een oude bekende !

 1. Karel zegt:

  dank je Suske
  en wat was het een mooie tijd hé , die van de nozems en er na de provo’s 🙂
  ja deze dag ben ik lang geleden geboren , jarig ben ik elke dag hihi
  fijne avond groet

 2. RenéSmurf zegt:

  Mensen die gelovig zijn hebben het maar makkelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.