De veeg uit de pan !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad dat last heeft van een rotte kies en slechte adem. We beginnen met het nieuws uit de US of A waar president Trump beslist heeft de financiële steun aan het dorp van nonkel Juul in te trekken. Volgens Trump moest deze investering reeds lang dollars opgebracht hebben. Moest hij als makelaar zo te werk gegaan zijn was hij reeds lang failliet. Daarna heeft hij zijn militaire adviseurs een veeg uit de pan gegeven. Of ze reeds hersteld zijn van deze veeg is bij deze nog niet geweten. Wel beweert Trump dat het om fake news gaat. En dan nu………

Het is duister herfstweer. Ondanks het vroege uur is er reeds leven op het commissariaat. De lijkwagen van Dolfke Leye staat voor de deur. Twee mannen in uniform dragen een lijkzak op een draagberrie naar buiten.  Binnen zit Commissaris Cadeau, ook gekend als CC achter zijn…

View original post 102 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De veeg uit de pan !

  1. Karel zegt:

    ja en deze twee katten in m’n blog heb ik veel plezier aan gehad
    zijn wel niet van mij , maar van een nichtje waar ik alle jaren wel logeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.