Garde Punaize gaat verslag uitbrengen.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal nog maar eens het gesproken dagblad. Het dorp en de US van A zijn in staat van paraatheid gebracht. President Trump veroordeelt deze terroristische daad en zal niet nalaten de schuldigen met BIg Macs te bombarderen. Geruchten dat het kalifaat van Sjeik El Kanikakh hier achter zit worden steeds groter. De vakbond der verkopers van zangzaad voor koekoeksklokken zullen hun gezanten uit het kalifaat terug laten trekken. En dan nu de uitslagen van de vinkenzetting……..

Garde Punaize is op weg naar het commissariaat. Vlug aan MJ De Zeurder verslag uitbrengen van zijn speurwerk naar de daders die de explosieve kameel op het dorp losgelaten hebben. Even bellen naar zijn collega in Lapland leverde niets bruikbaars op. Het zal nog een hele klus worden.  Aangekomen in het commissariaat schraapt hij zijn keel alvorens aan te kloppen bij De Zeurder. Je weet maar nooit in…

View original post 136 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Garde Punaize gaat verslag uitbrengen.

  1. Die collega in Lapland is een luiaard!

  2. joke_dev zegt:

    De vinkenzetting is goed. Heb er honderden gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.