Lekker rustig zo !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Net wanneer ik klaar ben met het uitladen van de boodschappen van mijn moeder. krijg ik een telefoontje van Grote Muis. Of ik hen (Grote en Kleine Muis) naar Kleine Mama en Grote Baas kan brengen. Grote Muis zal de voeten van Kleine Mama verzorgen met haar speciaal daarvoor gekocht toestelletje. Geen probleem, ik moet toch in de buurt zijn.ย 

Nadat ik thuis ook mijn boodschappen uit de auto gehaald heb rijd ik verder naar de Muizen. Eva is niet mee. Die heeft elders een afspraak. Grote Muis is al klaar met inpakken als ik arriveer. Kleine Muis ziet het niet zitten om naar Kleine Mama te gaan. De Grote Baas ziet ze nog minder zitten. Dat belooft dus. Wat later stop ik voor de deur van het huis van Kleine Mama. Ik besluit niet mee naar binnen te gaan. โ€œIk laat weten wanneer je ons terug kan komen halenโ€โ€ฆ

View original post 401 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Lekker rustig zo !

  1. Rebbeltje zegt:

    Huhhh dat had ik al gelezen ๐Ÿ˜‰

  2. Als de kat van huis is…

  3. Karel zegt:

    ja leuke vogeltjes de mussen , maar ze hebben het zwaar , veel van hun leefgebied is verdwenen ๐Ÿ˜ฆ
    fijne avond groet

  4. Ja, als ze het laten weten kom je er wel achter en dat zie je dan wel weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.