Het gerommel met een kameel !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dit is een extra editie van het gesproken dagblad, ik herhaal een extra editie of hoort ge niet goed. De reden van deze extra editie is dat in het dorp van nonkel Juul een kameel tot ontploffing gebracht werd tijdens het optreden van de alomgekende slagerzanger Dennis Pretstael in parochiezaal Zeldenrust. De ontploffing was zo hevig dat de onderbroek van Madame Vander Preut op het hoofd van de zanger terechtkwam. Bij de aanwezige ordediensten zou één slachtoffer gevallen zijn. Het is nog niet duidelijk om wie het gaat. En dan nu de voetbaluitslagen.

Ten huize van de burgemeester is het een drukte van jewelste. Deze aanslag laat niemand onberoerd. Commissaris Cadeau die net aan het dromen was over zijn pensioen werd ruw uit zijn bed gehaald. Zo hevig was de knal. Zijn vrouw dacht eerst dat hij weer last van zijn darmen had. Ook den onderpastoor heeft de ontploffing gehoord…

View original post 121 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het gerommel met een kameel !

 1. Rebbeltje zegt:

  En nog steeds lees ik het niet 🙂

 2. Karel zegt:

  ja ik vertrok met mist en eindigde met nevel
  de natuur is een 6 weken vooruit 😦

 3. RenéSmurf zegt:

  Ja, dat vuurwerk is ook gemaakt om mensen te laten schrikken volgens mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.