Genoeg is genoeg !

Vandaag was het dus nieuwjaar.
Even langs geweest eerst bij schoonmoeder dan bij moeder. Iedereen weer gelukkig voor een tijdje.

Morgen donderdag weer aan de slag van 11 tot 19 uur. Ik ben benieuwd of er nog veel feestgangers zullen rondzwerven op het stationsplein. De kerstmarkt zal ondertussen ook wel zijn beste tijd gehad hebben en dus volgt volgende week de afbraak. Terug naar het “normale” leven dus.

Bij zowat alle bloggers die op mijn bloggersrol voorkomen staan de beste wensen voor 2020. Schiet me niet dood als ik per ongeluk niet op uw wensen gereageerd heb. Voor u dus ook beste wensen van mij voor 2020.

Morgen ook weer een “gewoon” logje op deze blog.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Genoeg is genoeg !

 1. Sjoerd zegt:

  Morgen gaan we gewoon weer verder alsof er niets aan de hand was…

 2. Gelukkig dat alle feestelijkheden voorbij zijn, gewoon je eigen gangetje weer gaan, is toch het beste.

 3. Kakel zegt:

  Jou doodschieten? Nooit!
  Ik ben blij dat alles weer normaal is, pffff. Een nieuw jaar vol nieuwe kansen…
  Lieve groet ♥

 4. Karel zegt:

  dus die rode neus komt van de gluhwein 🙂
  ja genoeg is genoeg , ook die drukte van het oud en nieuw
  op naar orde en regel van alle dag

 5. ms zegt:

  Ik schiet niemand dood, ik ben tenslotte niet diegene met de tweeloop.

  😉

  Ik reageer eigenlijk niet echt op wensen, de mijne staan op mijn blog, op andere blogs staan de wensen van de bloggers. Als we daar gaan op reageren wordt het een lawine aan wensen. Zo ervaar ik dat tenminste.

 6. Matroos Beek zegt:

  Ik weet ook niet meer wie ik nu wel of niet geluk wenste voor het nieuwe jaar. Bij deze wens ik het jou ook nog eens!

 7. Bertie zegt:

  Ik schiet nooit iemand, Althans niet dood. ☻
  Alle kerstwensen ga ik niet onthouden hoor, iedereen zet het ook op eigen weblog, waarom dan alle blogs nog bezoeken?

 8. Ik heb er maar geen log over gemaakt. het is bijna een dag als andere….

  Love As Always
  Di Mario

  voor jou en je dierbare natuurlijk ook een mooi 2020

 9. logbankje zegt:

  Het jaar is goed begonnen, heb gelachen om je reactie op mijn weblog.
  Verder stil in huis, een buurman op de koffie gehad.
  Ook de beste wensen voor het komende jaar. Hans

 10. Tine de Jong zegt:

  Het nieuwe jaar is voor vele een nieuwe start, al is het voor de dierentuin in het Duitse Krefeld, net over de grens bij Venlo een verdrietig begin van dit jaar. Hoop en wens dat dit jaar iets meer vreugde aan mens en dier zal geven en minder onzinnig geweld in het leven.

 11. RenéSmurf zegt:

  Ja, we gaan nu weer richting voorjaar, het wordt al langer licht en eind deze maand merk je het al, nu nog niet. Even volhouden nog.

 12. omabaard zegt:

  Morgen gaan we weer gewoon verder met het leven van elke dag.
  En kijken we weer een jaar lang uit naar de volgende lichtjestijd 😉.
  Veel werkplezier.

 13. Ik zal blij zijn als in de loop van volgende week het gewone leven zijn loop weer neemt en de dagelijkse orde der dingen weer hersteld is.

 14. joke_dev zegt:

  Geen probleem Suske, het is ook zo druk hé deze periode. En morgen terug normaal, goed vind ik.

 15. marjolijn1 zegt:

  Ja hoor, weer lekker over naar de orde van de dag….!

 16. Ik heb je in elk geval nog geen vlotte stoelgang gewenst voor 2020. Bij deze!

 17. meninggever zegt:

  Intussen zitten we in de nadagen van al dat gefeest. Het normale ritme komt weer wat terug. Drank vloeide niet zo sterk alhier, ik ben van de bowl met wat wijn er in, maar verder niet zo veel. Rode neuzen vermijden we zo.

 18. rietepietz zegt:

  Met die wensen zit het wel goed hoor, we komen ze overal tegen dus ergens komt het altijd wel goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.