Op weg naar huis.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Om 16 uur hoor ik mijn GSM brommen. Die staat steeds op trillen. Een gewoonte van op mijn werk. Die staat daar ook op trillen als hij in mijn locker opgeborgen ligt. Het is Doortje zo te zien. Dat verwondert mij. Misschien haar moeder Mevr. Paradijsvogel die de GSM van haar dochter gebruikt. Je weet maar nooit dus neem ik op. Ik herken de stem van Doortje. Verder hoor ik nog enkele kids rond haar luid staan praten. “Wil je me komen ophalen in School ?” vraagt ze terwijl de andere stemmen steeds luider en luider worden. Het gepraat aan de andere kant van de “lijn” gaat harder. “Laat maar” antwoordt ze. “Ik zal wel aan het station geraken.” Het is weer stil aan de andere kant. Ik begrijp er niets van. Straks zie ik haar moeder. Daar zal ik eens een hartig woordje met haar over praten.

Het is…

View original post 458 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.