Worstelen met een monster.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal nogmaals : het gesproken dagblad.  Op de redactie kwam de melding binnen van een amateur sterrenkijker die wist mede te delen dat een kanonbal uit een kanon in het oog van de maan terechtgekomen is. Aan de grimassen op het gezicht van de maan te zien moet het nogal pijnlijk zijn.  Ook zou de sterrenkijker vernomen hebben dat men dokter Vander Spuyt met behulp van een katapult naar de maan gaat schieten om dat oog te behandelen tegen staar en inslaande kanonskogels. 

Juffrouw Roorvoghel is in haar apotheek druk bezig een oude dame te bedienen. Nu en dan hoort ze lawaai vanuit de kelder waar haar vriendje professor Rattenkoph zijn geheim laboratorium heeft. Gelukkig is de oude dame potdoof zodat zij het gerommel niet hoort. “Het beest wordt wakker !” hoort ze de prof roepen. Gelukkig is er behalve de oude dame niemand…

View original post 134 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Worstelen met een monster.

 1. Karel zegt:

  dank je Suske
  je zag daar slapende Poolvossen
  ja Olifanten kunnen wel wat gewicht heffen
  zou jij een tandarts weten voor die Krokodil bbbrrrr
  fijne avond groet

 2. Matroos Beek zegt:

  Van het DNA monster kwam dus een echt monster…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.