Uit mijn platencollectie : Golden Earring !

Golden Earring heeft een status als een van ’s werelds oudste rockbands (opgericht 1961). De huidige bezetting is non-stop actief sinds 1970. Golden Earring heeft internationaal succes gehad met hun hits Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles,

De eerste maal dat ik de groep bewust op radio Veronica hoorde was in 1970 met “Back home”.

Fijne avond.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Uit mijn platencollectie : Golden Earring !

 1. Matroos Beek zegt:

  The Golden Earring heb ik nog live in actie gezien toen ik ongeveer zestien was. Mooie herinneringen.

 2. Inge David zegt:

  Mooi en goed rockbandje !

 3. Bertie zegt:

  Echt Golden Earring.
  Dit ken ik natuurlijk ook.

 4. Karel zegt:

  dank je Suske

  zelfs ik herinner mij deze band

  fijne avond groet

 5. Kakel zegt:

  Ik heb nog eens kaartjes voor m’n broer geregeld omdat hij toen nog geen 16 was. Leuk!

 6. lang geleden dat ik dit nog gehoord had Suske

  prettige avond

 7. rietepietz zegt:

  Ha goud van oud natuurlijk, ik ken de band nog uit de tijd dat ze nog een s achter de naam hadden. Toen spraken ze me ook meer aan dan later toen de Krassenburg vervangen werd door Hay. Zij zijn er w;el verantwoordelijk voor dat ik nooit meer naar live optredens ging.. In een kleine zaal woonde ik een optreden bij dat werkelijk uit de speakers knalde , vreselijk hard en zo helemaal niét wat er op hun LP te horen was

 8. Sjoerd zegt:

  Mijn absoluut favoriete Nederlandse band.

 9. RenéSmurf zegt:

  En ze zetten maar door, tenminste, het is nooit officieel ontbonden. Leuke muziek.

 10. Superband ook weer… ik luister graag naar ze.

  Love As Always
  Di mario

 11. Dit is en blijft een lekker nummer. Ik heb het als kind van een jaar of 13 veel gedraaid op de platenspeler van een paar oudere neven, bij wie ik een paar maal per jaar logeerde. Kortom: dit nummer blijft mooie herinneringen oproepen.

 12. Rebbeltje zegt:

  Genieten dit 🙂

 13. Raam Open zegt:

  Met hun muziek ben ik opgegroeid, want ze oefenden in het gebouw naast de lagere school waar ik op zat.

 14. logbankje zegt:

  Nou zeker de Golden Earring, een echte Haagse band en al actief sinds de jaren zestig. Hans

 15. ZON-nebloem zegt:

  wie kent ze niet, ze waren toen zeker bekend
  .* Een @->- voor jou.

 16. John zegt:

  Ja man, een paar keer live gezien. Geweldige band al vond ik ze op Pink Pop laatste jaar een stuk minder.

 17. Villasappho zegt:

  Oja wel eens gehoord, dat soort muziek wordt niet meer gemaakt helaas.

 18. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.