De grote ontsnapping !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Goede morgen of wanneer dan ook, dit is het gesproken dagblad dat de lezers dezer blog alleen echt gebeurd fake news brengt. Uit het dorp van nonkel Juul bereikt ons het nieuws dat een stroper neergeschoten werd door een wild keun dat de stroper zijn geweer afhandig gemaakt had. Of er verband is met de neergeschoten getuigen van Jehovah’s is nog niet duidelijk maar de burgemeester heeft beloofd het keun aan te houden en indien schuldig bevonden met pruimen op te dienen. Ook zal de burgemeester er voor zorgen dat de rode draad van dit verhaal teruggevonden zal worden.

Wie er ook uit deze sekte ontsnapt is is niemand minder dan de bonobo zelf. Samen met enkele kinderen van het dorp houdt hij zich schuil in de hooizolder van boer Floris. Sardientje ligt vlak voor de gezalfde op haar buik in het hooi, de kont omhoog die verpakt is in…

View original post 288 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De grote ontsnapping !

  1. RenéSmurf zegt:

    Het zou wel wat zijn als dieren eens terugschoten op de jagers, want nu is het gemeen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.