Haarproblemen en maagklachten !

Deze woensdag was ik vrij. Ik heb nog wat verlofdagen van 2019 op te nemen en met eindejaar dat langzaam maar zeker naderbij komt neem ik er alvast nu en dan ene van. Zoals vandaag dus. Deze voormiddag fietste ik naar mijn peut voor een gesprek. Achteraf reed ik naar mijn kapper. Jammer genoeg was deze uitzonderlijk gesloten. Dan maar wat verder waar er enkele “buitenlandse” te vinden zijn. De eerste de beste waar niemand zat te wachten binnen en even later met fris hoofd terug naar buiten. De turkse, arabische (en ik weet niet van waar nog) kapperszaken rijzen als paddenstoelen uit de grond hier in de stad. Je zou haar tekort komen om ze allemaal te bezoeken.

Ook lijkt er geen einde te komen aan de pittazaken. Geen idee hoe die zo verder kunnen zonder elkaar dood te concureren. Moest ik dag in dag uit in een pittazaak gaan eten, ik mag thuisblijven van het werk met maag en darmproblemen. Zoveel zijn er tegenwoordig.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

29 reacties op Haarproblemen en maagklachten !

 1. Hilde zegt:

  Zo’n pitta kan wel eens smaken vind ik. Naar een peut zoek ik ook al lang te gaan. Ik stel het steeds uit. Een goede vinden lijkt me niet echt evident.

 2. pittazaken.. zelf zal ik er bijna nooit binnengaan Suske

  maar anderen zien er niet tegen op

  groeten

 3. Hier zijn het vooral de Vietnamese loempiakraampje die welig tieren

 4. Villasappho zegt:

  Ik heb het vermoeden dat die zaken een dekmantel zijn.

 5. Hier in de Achterhoek zijn ook best een aantal Turkse kappers en dergelijke. Ze zijn vaak veel prettiger verprijsd dan andere kappers.

 6. bentenge zegt:

  Persoonlijk vind ik dat zeer louche al die zaken. Maar ik probeer er niet bij stil te staan. Ooit valt onze sociale bescherming in elkaar.

 7. ZON-nebloem zegt:

  ja, gelukkig is het lekker :o)
  en een kapper is hier op afspraak, dan kom ik niet voor niets
  * Een @->- voor jou.

 8. RenéSmurf zegt:

  Ja, soms lijkt het net een rage, en de sterksten zullen overleven.

 9. logbankje zegt:

  De vrije dagen opnemen is niet onplezierig.
  hier ook veel kapper op een vierkante kilometer. Hans

 10. Dinnetje knipt mijn haar altijd, dus ik kom daar altijd op het goede moment. En uit eten doen we ook al bijna nooit.

  Love As Always
  Di Mario

 11. omabaard zegt:

  Pita? Nog nooit geproefd als vegetariër, maar er schijnt ook een veggie versie te bestaan?

 12. Frank-103 zegt:

  Hier op het dorp is ook een Arabische kapper, met 12 euro een stuk goedkoper dan de kapsalon met frisse Hollandse dames die 26 euro voor een knipbeurt rekent. We hebben hier ook Turkse pizza bakkers, maar slechts een enkeling.

 13. Matroos Beek zegt:

  Toch geen last van een haarbal Suske? 😉

 14. marjolijn1 zegt:

  Ja, naar de kapper dat moet zo af en toe…!

 15. rietepietz zegt:

  Massagesalons en kapsalons zijn vaak meer wasserettes, crimineel geld witwassen is daarbij het hoofddoel, je ziet er meestal niet veel klanten. Kort geleden is er bij ons één van drie “nieuwe kapperszaakjes: gesloten nadat er voor de tweede keer een schietpartij was.

 16. meninggever zegt:

  Ook in NL zijn plaatsen waar door de bevolkingssamensteling (25% plus allochtonen) de variatie aan winkels en eettentjes enorm verandert. Kapperzaken willen hier nog wel eens dienst doen als verzamelplek voor heren die zich met elkaar verstaan over de wereldpolitiek. Zoals de Belg of Nederland de kroeg gebruikt voor zoiets. Zelf kom ik door de coupe Gillette nooit meer bij een kapper, dus ik zou niet weten welke landsaard hier in de winkelstraten de dienst uitmaken…Ik zie overigens vooral dameskappers….

 17. Sjoerd zegt:

  Een goede barbier doet wonderen met je kapsel en baard…

 18. Rebbeltje zegt:

  Die pitabroodjes eten we alleen af en toe als lunch op vakantie
  Maar aangezien jij vakantiedagen op moet maken zou ik zeggen smakelijk 😉

 19. Een pitabrood … Ik heb even moeten googelen, maar nu weet ik dat wij dat een broodje shoarma noemen. Zo af en toe best eens lekker, maar ik zou het toch niet overal kopen.
  Mijn kapper zit hier vlak om de hoek, dus ik kan voorlopig nog zonder barbier.

 20. Eerlijk gezegd, heb ik nog nooit een pitabroodje gegeten, en weet dus niet hoe ze smaken.

 21. John zegt:

  Hier zijn er wel eens opgedoekt vanwege andere zaken die gedaan werden en het zaakje slechts een dekmantel was. Geen idee hoe en wat verder. Naar de kapper ga ik niet veel. Tegenwoordig wel regelmatig naar de barbier.

 22. ms zegt:

  Een pita is wel lekker maar het is al tijden geleden dat ik er nog eentje haalde.

 23. Bertie zegt:

  Pittabroodjes worden ook veel gekocht, het gerecht wordt kennelijk gewaardeerd door iedereen.

 24. Inge David zegt:

  Inderdaad , daar aan het station is de ene zaak na de andere….
  Ik heb er nog nooit ergens binnengeweest …. is niet helemaal mijn ding….
  En misschien heb je gelijk dat je maag en of darmproblemen zou kunnen hebben!
  Ze doen misschien nu een goede zaak daar Bakkerij Ignace gesloten is … daar hadden ze toch lekkere taarten hé !
  De vrijdag is daar in de zijstraat een overrompeling van het bezoek van je weet wel hé !
  Nog een fijne dag Suske

 25. Karel zegt:

  mogge Suske
  ja het is echt van de zotte , zoveel kapperszaken er zijn
  zelf haal ik af en toe een tondeuse over m’n bol 🙂
  en ik weet niet wat een pitta is , dus die eet ik zeker niet
  geniet de dag

 26. hanry zegt:

  Misschien een idee om tijdens het kapperbezoek een pitta te eten?
  Ik weet ook niet hoe je het anders zou oplossen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.