De hersenspoeling !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik HERHAAL ! : het gesproken dagblad. Eerst en vooral nieuws uit het dorp ; Jules Blomme, beter bekend als nonkel Juul is door de rechtbank van schots en scheefs vrijgesproken voor het wegschieten van de pispot onder het gat van enkele Jehovah’s. De kogels kwamen duidelijk uit een ander type geweer dan dat van Blomme. Juul was niet voor commentaar bereikbaar in de rechtbank, maar zal er wel over spreken in café Vlaanderen. Toegang is gratis mits tractaat van een jupiler aan de spreker. En dan nu …….

Een steeg ergens in het dorp. Twee in duur kostuum geklede mannen begeleiden een derde man in dwangbuis. Even op de deur kloppen en “Armageddon” roepen. De deur gaat krakend open en de mannen stappen naar binnen. De man in dwangbuis wordt met behulp van doorslaggevende argumenten op een stoel geplaatst. Boven hem hangt een toestel…

View original post 327 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De hersenspoeling !

  1. Karel zegt:

    dank je Suske
    ik zal zeker veel plezier hebben van die nieuwe speeltje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.