Vechtende scholieren en creepy volwassenen !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Terwijl haar mama in de suup inkopen doet blijven Doortje en ik samen in de auto wachten. Ik in de zetel van de chauffeur en zij achteraan aan de kant van de passagier. Zo kan ik haar makkelijk aankijken. Om een conversatie te starten vraag ik hoe het met haar is, behalve verkouden. “Goed” is haar antwoord. Of ze mijn vraag echt gehoord heeft door die oortjes vol muziek weet ik niet. Hoe dan ook, de oortjes gaan uit en ze begint te praten. Ze vertelt me over de ruzie en de pesterijen op haar nieuwe school. Die eerstejaars zijn geen lieverdjes. Jammer voor Doortje zitten slechts twee meisjes in haar klas, zij zelf inbegrepen dus. Ook op de speelplaats is het niet beter. Daar wordt ook voor het minste gevochten. Enkele leerkrachten probeerden de vechtersbazen te scheiden, maar kwamen zelf op de grond terecht. Zo fel ging het er…

View original post 382 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.