Omtrent een bonobo, een rotte banaan en Gina !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad !!! Goede morgen beste luisteraars hier en te velde in den vreemde. Uit het dorp van Nonkel Juul bereikt ons het nieuws dat een leraar van de dorpsschool voor het gerecht zal gesleept worden ende vervolgd voor het aanranden en verkrachten van de moeder één zijner leerlingen. Zijn advocaat beweert dat dit totale onzin is en zal alles doen om de leraar vrij te krijgen. Hoe hij dat zal doen zal niet makkelijk zijn, maar anonieme bronnen beweren dat hij connecties heeft met een ijzerhandelaar die goedkope vijlen verkoopt.

Ten huize van Gina en haar ouders is het rustig. Rustig is niet het juiste woord. Er zijn bezoekers. Zij helpen Gina het juiste levenspad te volgen in dit dorp. De bezoekers zijn lid van de orde van de almachtige Bonobo en gaan aan huis bij  nieuwe leden die tot…

View original post 232 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.