Meester Pilchard wordt wakker !

Dolle avonturen met nonkel Juul

Meester Pilchard weet niet wat hij ziet als de mama van Brilletje slechts gekleed in channel nr. 4 op hem afkomt. Haar gele ogen lijken op die van een hongerig roofdier. Hij deinst achteruit. Achter hem hoort hij de hem welbekende schaterlach van Brilletje die ook slechts gekleed in channel nr. 4 dit alles gadeslaat. De nagels van de mama lijken plots gegroeid te zijn. Ze scheuren het hemd van de meester open. Hij voelt zich als een prooi die ieder moment verscheurd kan worden.  Hij voelt haar tanden op zijn blote schouder………

Gillend wordt meester Pilchard wakker. Heeft hij gedroomd of was het echt. Hij betast het bed. Dit is duidelijk niet zijn eigen bed. Waar is hij dan wel ?  Weer flitsen beelden door zijn hoofd. Brilletje en haar mama, beiden slechts gekleed in Channel nr.4. De lange scherpe nagels van de mama die zijn rug snijden. Hij…

View original post 257 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Meester Pilchard wordt wakker !

  1. Karel zegt:

    dus ook daar weinig pompoenen , zal de markt er voor minderf zijn
    ja ik ben benieuwd naar morgen , bedankt
    fijne avond groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.