Hoe het verder ging !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Nu en dan doe ik boodschappen samen met de Muizen. Zo ook nu. Telkens ik bij hen aanbel wordt ik begroet door de twee hondjes en eveneens twee poezen. Ondertussen maakt Grote Muis zich klaar. Kleine Muis schakelt met tegenzin de televisie uit.

Tijdens de rit vertelt Grote Muis me dat ze enkele dagen terug even langs geweest is bij Kleine Mama. Blijkbaar was mama enige tijd geleden opgenomen in het ziekenhuis. Ik vraag waarvoor ze opgenomen is. Grote Muis zucht. Ze had iets aan haar hart gekregen en heeft enkele dagen op intensive care gelegen. Nu is ze terug thuis.

Grote Baas gaat nog steeds niet naar school. “Da’s de schuld van Kleine Mama!” besluit Grote Muis zelfzeker. “Telkens ze “buikpijn” of zich “misselijk” voelt hoeft ze niet naar school van Mama. Ze zit ganse dagen thuis en voert geen klop uit.”  gaat Grote Muis verder. Onlangs vroeg Kleine…

View original post 179 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.