Is er koffie in het heelal ?

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad !!!  Goede morgen beste luisteraars hier en te velde in den vreemde waar het misschien al avond of middag is. De wetenschappers van Cape Carnaval hebben een onbekend vliegend object, ook wel UFO waargenomen dat rond de maan cirkelt. Het is geen vliegende sigaar maar een vliegende koffiepot bestuurd door een groen wezen dat aan het venster achter het stuur zit.  Trump vermoedt dat de russen hier meer van weten. En dan nu de lotto uitslagen. 

Een bestelwagen van de posterijen rijdt door de straten van het dorp. Deze stopt vlak voor een steegje. De chauffeur kijkt op zijn leveringsnota. Ja, hier moet het zijn. Enkele minuten later sleurt hij een groot pak door het steegje. De voordeur van een pand gaat open. Even handtekening plaatsen en daar gaat de man. Terug naar zijn bestelwagen.  De dame die getekend…

View original post 197 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Is er koffie in het heelal ?

 1. joke_dev zegt:

  Ze hebben mij altijd verteld, rijstpap met gouden lepeltjes 🙂

 2. RenéSmurf zegt:

  We zullen wel weer zien wat de toekomst brengt.

 3. Karel zegt:

  zag dat je ff mee wandelde aan de hand van de foto’s
  ja zo’n boom vol met tondelzwammen is een prachtig gezicht hé
  en ook vandaag weer een prachtige herfstdag
  geniet er van

 4. Rebbeltje zegt:

  Je titel
  Anders ga ik niet 😉
  Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.