De bizarre verdwijning van een creatuur !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad !!!  Goede morgen zonder zorgen beste toehoorders ! *grapje* Uit de US van A bereikt ons het nieuws dat Connie, je weet wel dat boerende kind uit het dorp van nonkel Juul samen met haar mama Angèle den oceaan overgestoken is om Trump te wijzen op het gevaar van CO2. Vooral CO2 veroorzaakt door gasvorming in de darmen na het eten van teveel broodjes tijdens recepties. Daar er op het witte huis regelmatig recepties plaatsvinden was de President bereid om naar haar te luisteren. En dan nu voor de duivenliefhebbers…….

De schoolbel rinkelt. Vlug gaan de kinderen in rij staan. Wat is het toch spannend. Vandaag krijgen ze een nieuwe leraar of lerares. Meester Pilchard is namelijk ziek. Een burnout wist de papa van Hermanneke te vertellen. Hoe je daarmee besmet raakt wist zijn papa niet te vertellen. Vorig…

View original post 217 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De bizarre verdwijning van een creatuur !

  1. Karel zegt:

    ja Willeke is een dochter van Willy Alberti
    ik was 13 toen ze dit zong , was een beetje verliefd op haar 🙂

    regenachtige groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.