Meester Pilchard en de mama van Brilletje.

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dames en heren, dit is het veelbesproken dagblad, ik bedoel: het gesproken dagblad. Goede morgen beste luisteraars en lezers dezer allesbehalve interessante blog. We beginnen met het regionaal nieuws uit het dorp van Nonkel Juul. Gisteren liep er een reus door de straten van het dorp. Achter hem kwamen een kudde volgelingen. De bliksem sloeg uit zijn ogen en hij sprak een onbekende taal. Even vlug als hij gekomen was, is hij weer verdwenen. Geleerden uit de grote stad vermoeden een verband met de UFO die ze rond de maan hebben zien cirkelen een tijd geleden. Nonkel Juul liet aan onze reporter weten hier niets van te weten wegens zijn roes uitslapen in de kolenkelder van café Vlaanderen. Dit was het regionaal nieuws gehakte luisteraars. En dan nu de lotto uitslagen……

Meester Pilchard voelt zich ongemakkelijk. Op school heeft hij in de leraarskamer vernomen dat die mama thuis slechts gekleed…

View original post 377 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.