Meneer pastoor deelt muilperen uit !

Dolle avonturen met nonkel Juul

Dames en heren, dit is het onbesproken dagblad, ik bedoel: het gesproken dagblad. Goede morgen beste luisteraars en lezer dezer blog. Rioolwerkers van de gemeente hebben sporen gevonden van een niet nader te identificeren dier.  Ook werden er in het riool resten van opgepeuzelde daklozen teruggevonden. Volgens het mensen van het parket dat dringend aan vervanging toe is zouden de landlopers vooraf verdoofd zijn met een mengeling van medicijnen, drugs en pruimtabak.  Waar die pruimtabak vandaan komt is nog niet geweten. En dan nu een verzoek van de redactie van deze blog in verband met de rode draad van dit verhaal…….

Verbaast kijken meester Pilchard en Brilletje achter zich. Zo’n akelige gil ! Verbaast zien ze de oorzaak van deze gil dichterbij komen gestormd.  Emiel de 60jarige misdienaar loopt in een karatepak of wat daarvoor mag doorgaan blootvoets en KIAAI roepend in het midden van de straat. Emiel heeft sedert…

View original post 216 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Meneer pastoor deelt muilperen uit !

  1. joke_dev zegt:

    Vroeger kon men zich veel permitteren!

  2. Dat lijkt de plot van een spannende horrorfilm!

  3. RenéSmurf zegt:

    Alles is altijd aan onderhoud onderhevig, en dan kan het lang meegaan.

  4. Marry zegt:

    Suske, waarom post je deze verhalen altijd tweemaal?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.