Meester Pilchard biedt een helpende hand !

Dolle avonturen met nonkel Juul

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Goede morgen deze middag. Net is het bericht binnengekomen dat er in de buurt van het dorp een onbekend soort zoogdier gesignaleerd werd. Het zou het riooldeksel omhoog geduwd hebben en de straat ingetrokken zijn. Gezien het vroege uur hebben weinig mensen het wezen gezien.  Enkele vaste klanten van café Vlaanderen konden een redelijk nauwkeurige beschrijving van het dier geven. De getuigen konden echter niet verklaren of het wezen Heineken boven Jupiler prefereert. Dit was het regionaal nieuws van het gesproken dagblad, ik herhaal : het regionaal nieuws !

Net dat nonkel Juul zijn tweeloop in den aanslag legt om de radio het zwijgen op te leggen  gaat de bel. Vlug doet zijn wuuf de deur open. Het is Elza Vermillen die haar ronde doet in het dorp op jacht naar grote en kleine bijdragen voor…

View original post 210 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Meester Pilchard biedt een helpende hand !

  1. Rebbeltje zegt:

    Geluid doet het nog steeds niet 🙂
    Fijn weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.