Van achteren bekeken !

Op maandag is de kringwinkel gesloten. Toch moet ik met enkele medewerkers van het fietspunt even langs om de rommel op te ruimen die men er op zondag achterlaat. Dan is de kringwinkel ook gesloten en daar profiteren sommigen van om hun afval er te storten. Geloof maar niet dat je dan enkel klein grut zoals kousen, ondergoed en wat speelgoed aantreft. Deze morgen een volledige salon, een microgolfoven en een wasmachine opgeruimd. Ook al staat er dat er controle is en dat er PV opgemaakt wordt indien betrapt. Denk maar niet dat die lui zich daarvan aantrekken.

Toen ik vanavond het busje terugbracht naar de parking achter de kringwinkel merkte ik deze etalagepop op. Dit voor de komende actie van de KW Een beetje laat misschien. De zomer is zowat verleden tijd. Of het is om er mee naar het zwembad te trekken. Wie weet ?

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Van achteren bekeken !

 1. Karel zegt:

  ja er zijn lui die smijten van alles zo maar neer 😦
  ik heb geen badpak nodig
  geniet de dag

 2. Marry zegt:

  Hey Suske, je staat zelf ook in de etalage.

 3. Ik vind het een erg mooi badpak. Het doet met denken aan de serie Baywatch!

 4. ms zegt:

  Het heeft in elk geval iets met sporten te zien, kijk maar naar de pop ernaast.

 5. het ziet er wel niet mis uit Suske

  groeten

 6. Bertie zegt:

  Mooi ruggetje, op een paar vlekken na. ☻

 7. Dat dumpen van afval lijkt me langzamerhand een tamelijk universeel probleem te zijn.

 8. Sjoerd zegt:

  Daar zie ik me nog niet in rondlopen…

 9. Matroos Beek zegt:

  Leuke foto Suske! De zomer mag dan wel voorbij zijn, maar ik neem nog iedere ochtend, zolang ik het volhoud, mijn ijskoude douche buiten. Zonder badpak. Niemand kan me zien. Denk ik toch.

 10. Even overspuiten in een huidkleurig tintje en je hebt een leuk stukje decoratie voor in huis 🙂

 11. rietepietz zegt:

  Mensen zijn vindingrijk als ze van hun rommel af willen. Ik had hier de reinigingsdienst besteld om de 2 bakjes weg te halen. Die moest ik laat in de avond buiten zetten voor de volgende morgen vroeg. Toen ik wakker werd stond er nog allerlei ander huisraad bij.

 12. omabaard zegt:

  Nog een beetje opschuiven had ervoor gezorgd dat je hoofd net op de nek van het rode badpak zou passen:-)

 13. logbankje zegt:

  Ja, men denkt dat de kringwinkel een inzamelpunt is van rommel of zoals je schrijft zet men het gewoon voor de deur neer.
  Het badpak is ook geschikt voor te zwemmen in een overdekt bad. Hans

 14. Ik heb het eens geprobeerd, maar een bikini is toch niets voor mij. Ik ben meer van de monokini.

  Love As Always
  Di mario

 15. RenéSmurf zegt:

  Ja, raar dat mensen soms geen andere dag kunnen.

 16. Frank-103 zegt:

  Mij staat zo,n badpak niet, ik laat die graag voorbij gaan

 17. ZON-nebloem zegt:

  hier in Houthalen dumpen ze ook van alles, terwijl het niet mag….
  en dan blijkt het om rommel te gaan
  .* Een @->- voor jou.

 18. marjolijn1 zegt:

  🙂 Deze schone krijgt vast binnenkort een wintertrui aan tot de volgende zomer…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.