Virtueel uit mijn evenwicht.

Vandaag was er weer van alles te doen in stad zoals de herdenking van de bevrijding, dag twee van de kunstenaars op de Grote Markt enz. Jammer genoeg viel dit alles letterlijk in het water. Dan maar bij Exvan en de kids om demonstratie te krijgen over zijn virtueel speelgoed. Ik zat virtueel op een achtbaan. Volgens de anderen leek ik op iemand die teveel gedronken heeft. Zo wankelend stond ik daar te staan. Eva die ondertussen een rommelmarkt in de buurt onveilig gemaakt had probeerde ook eens maar nam bijna onmiddellijk de bril van haar neus. Niets voor haar. De kleintjes kennen dit alles al en genoten van onze reacties. De muizen lieten zich niet doen en zetten ook de bril op hun neus. Hierboven een actiefoto van Kleine Muis. Grote Muis stond achter haar, klaar om haar op te vangen indien nodig. Toen werd het laat in de namiddag en trokken de Muizen en ik naar huis. Eva was er al niet meer bij. Die leefde zich uit in de gym.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

19 reacties op Virtueel uit mijn evenwicht.

 1. Zonde dat alles min of meer in het water is gevallen Suske .Zo’n apparaat lijkt mij ook niets hoor.

 2. Het is inderdaad leuker om te kijken naar de capriolen van iemand die zo’n ding voor het gezicht heeft dan om zelf zo’n bril op te zetten 🙂

 3. joke_dev zegt:

  Ik weet niet, maar vrees dat ik niet op mijn benen blijf staan 🙂

 4. Bertie zegt:

  Met de bril had je van mooi weer kunnen genieten. 😏

 5. Yova zegt:

  Wat jammer van dit weer. Maar jullie vermaakt wel zo ding in te kijken. Jullie hebben wel zo ding plezier erin te kijken. Het is wel even wennen. Grappig gezicht.

 6. ZON-nebloem zegt:

  zo’n bril, daar moet je echt aan wennen als je dat voor de eerste keer opzet
  mijn zoon heeft er ook zo eentje
  * Een @->- voor jou.

 7. RenéSmurf zegt:

  Toch altijd jammer als het weer roet in het eten gooit, maar ja, dat risico zit er aan als het buiten betreft, dan kan je beter binnen zijn.

 8. Sjoerd zegt:

  Hier was het ook af en toe bar en boos, jammer voor die festiviteiten,

 9. Karel zegt:

  ja Suske
  ik heb daar lopen genieten in die geschiedenis

 10. logbankje zegt:

  U weet dat we het weer niet kunnen sturen en virtueel speelgoed is ook niet voor iedereen geschikt.
  Ik ben er zeker niet voor geschikt. Hans

 11. zolang het slechts virtueel is Suske

  prettige avond

 12. Jammer van die buien. Daar wordt je ook niet vrolijk van als je buiten dingen wilt doen. Die bril doe ik alleen op als ik zit. Er bestaat ook een filmpje dat je tussen de krokodillen zit. Die kan nogal eng zijn.

  Love As Alway s
  Di Mario

 13. ms zegt:

  Wegens de voorspellingen ging onze buitenactiviteit binnen door maar we zagen geen drup. Kleine eigenaardigheid die wel meer voorkomt, 500m verder op de oorspronkelijke buitenlocatie heeft het wel geregend.

  Voor mij geen loensbril, ik ga al raar doen als één van de glazen uit mijn bril is.

 14. Karel zegt:

  dus pech met het weer
  zo’n bril lijkt mij ook niks hoor 🙂

  fijne avond groet

 15. Matroos Beek zegt:

  Jammer dat de buien zo ongelegen kwamen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.