Gasgeur op het Gemeentehuis.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Terwijl meneer den onderpastoor druk bezig is de aanwezigen in de conferentiezaal van het gemeentehuis te zegenen met gewijd water die hij met zijnen kwispel over de aanwezigen doet nederdalen krijgt tante Martha uit handen van de burgemeester en een afgevaardigde van de minister van Gedane Zaken een lintje op de borsten gespeld. Gelukkig heeft ze onder haar tenue  haar beste korset aan zodat de speld niet al te diep in haar vel dringt. 

Bieke, brilletje en Connie zitten verborgen onder de raadstafel dit alles gade te slaan. Gelukkig dat Garde Punaize die voor de nodige bewaking zorgt zo druk bezig was enkele verdacht uitziende dames grondig te fouilleren zodat ze ongemerkt binnen konden geraken. Brilletje heeft een beetje te veel aan de miswijn van den onderpastoor gezeten zodat haar brilglazen bedampen. Connie moet boeren. Dat tiende belegde broodje was er teveel aan. Door dat vele boeren hangt er plots…

View original post 124 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Gasgeur op het Gemeentehuis.

  1. RenéSmurf zegt:

    En dan te bedenken dat de geur van gas bedacht en toegevoegd is!

  2. Karel zegt:

    nee ik ben al bijna zeker 🙂 de baard gaat er af 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.