Op een zaterdagmorgen.

Het is ondertusen zondag.
Een schitterende dag aan de zon te zien.
Vandaag laatste dag van “vlaanderens mooiste”
Ik sta weer paraat in de hallen van Roeselare
Een verslag komt er waarschijnlijk volgende week.
Dag 1 heb ik geblogd. Dus….
Geniet van deze zondag.
Groetjes.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is zaterdagmorgen. Zoals steeds doe ik dan boodschappen met mijn moeder. Eva gaat ook mee om haar memee zoals ze mijn moeder noemt te helpen. Afgelopen week is de dokter moeten langskomen voor moeder. Ze had weer een aanval van duizeligheid en viel zowat op de grond. Of ik even langs kan bij de apotheek met een briefje. De boodschappen verlopen traag. Memee is duidelijk niet in haar doen.

Na de Aldi houden we halt bij de apotheek. Blijkbaar is het geen briefje voor medicijnen maar instructies voor haar verpleegster. Kleine vergissing. Even later stoppen we bij haar bakker. Met veel moeite stapt ze uit de wagen. Eva helpt haar de straat oversteken. “Vind je me niet te lastig daar ik zo traag ben ?” vraagt ze terwijl Eva haar de auto in helpt. Dat vind ik helemaal niet erg. “Volgende week ga je terug mee op boodschappen” antwoord…

View original post 146 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

8 reacties op Op een zaterdagmorgen.

 1. Matroos Beek zegt:

  Het valt niet mee voor je moeder met dat vreselijke duizelen. Beterschap voor haar!

 2. majaer zegt:

  Veel plezier in de hallen groetjes

 3. Tine de Jong zegt:

  Het is te warm hier om even naar buiten te gaan, dus vandaag is de dag er heel goed voor om alle blogjes even te lezen die hier en bij andere blogvrienden staan. De week die komt geeft ook veel warmte had ik gelezen dus is het voor mij weer gezellig om binnen te wezen. Daar is het koel en heb ook veel plezier met je blogjes wat je al deelde hier. Veel gezelligheid gewenst bij “Vlaanderens mooiste” is wat ik je wens. En de groeten erbij van dit eekhoorn en natuur mens. Ik heb nog veel te schrijven en te delen dus men kan zich vast en zeker op mijn blogs zich niet vervelen!

 4. logbankje zegt:

  Het is vandaag zeker volop zomer. Hans

 5. Rebbeltje zegt:

  We zien vast de andere dagen ook nog verschijnen 😉
  Fijne dag

 6. Hopelijk heb je toch even tijd om van de buitenlucht te genieten

 7. Karel zegt:

  veel plezier met vlaanderens mooiste

  zonnige zondag groet

 8. ms zegt:

  In de hal? Jij liever dan ik met dit weer.

  Hopelijk gaat het je moeder snel beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.