LIEF FOTOMODEL.

Deze avond wat zitten prutsen met mijn smartphone. Eens kijken hoe goed dat fototoestel zijn werk doet. Die van de smartphone van Eva is beter volgens mij, maar ik mag ook niet klagen.

Een fotomodel was rap gevonden. Deze achtpotige (vermoed ik) dame zag het zitten dat ik haar fotografeerde ook al zat ze geen seconde stil. Toch heb ik één toonbare foto kunnen maken van deze lieve schat.

Nee, een echte fotograaf ben ik niet en zal ik nooit worden. Al die grote toestellen zijn me te ingewikkeld. Dan maar amateuristisch met de GSM. Respect voor de echte fotografen die hier ook voorbij komen.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

24 reacties op LIEF FOTOMODEL.

 1. meninggever zegt:

  De iPhone is er voor het dagelijkse fotowerk. Gaat prima. Ook voor dichtbij-fotografie. Maar als het gaat om snelle of bewegende objecten met vleugels en straalmotoren, gebruik ik een Spiegelreflex. Met wissellenzen. Geeft net even meer scherpte in die situaties. Op de computer werk ik die dingen dan bij en bouw me zo een aardig archiefje op…

 2. Anoniem zegt:

  Mooie foto Francky!

  Een mobiel maakt vaak even goede foto’s als een compact camera, pas als iets verderop is en je moet inzoomen wint een compact camera. Een spiegelreflex camera is eigenijk altijd beter dan een telefoon, alleen die is zwaar en onhandiger om mee te nemen.

  Vr gr Frank103

 3. rietepietz zegt:

  Laat dát model de benen maar nemen, het heeft er genoeg, wat een griezel!

 4. Villasappho zegt:

  Macro is ook mijn ding niet hoor!

 5. bentenge zegt:

  Mijn gsm kan dat ook niet. Dus dat toestel van jou valt heel goed mee. Welk gebruik je?

 6. marjolijn1 zegt:

  Mooi plaatje, ik ben niet weg van zulke kriebels.
  Fijne maandag.

 7. ZON-nebloem zegt:

  duidelijk een spin !
  Een @->- voor jou.

 8. RenéSmurf zegt:

  Ja, acht poten, dat heb je goed geteld!

 9. Sjoerd zegt:

  Deze staat er toch heel charmant op.

 10. Matroos Beek zegt:

  Wauw Suske, jij kan wat met die smartphone van je! Macro’s lukken bij mij absoluut niet met de smartphone.

 11. logbankje zegt:

  Het resultaat mag er zijn, mooie foto met je smartphone. Hans

 12. Wat een prachtmodel heb je gevonden.

  Love As always
  Di Mario

 13. Karel zegt:

  ja ik moet maar eens een ander rondje fietsen , zo ik bij dat kasteel kom 🙂

 14. Bertie zegt:

  Een schatje.☻ Jouw smartphone werkt goed genoeg.

 15. een prachtige opname Suske

  groeten

 16. Helemaal niet slecht gedaan met je gsm.

 17. Mooi hoor Suske, deze is er vroeg bij.

 18. joke_dev zegt:

  Mijn gsm zou zo geen foto maken. Prachtig Suske.

 19. Karel zegt:

  wat je zegt Suske
  we hebben zeer goede fotografen onder onze bezoekers
  ik zal ook nooit een fotograaf worden
  maar jij hebt deze mooie spin er mooi op gezet

 20. ms zegt:

  Ik zou me ook beter eens toeleggen op het fotograferen met mijn smartphone. Er zijn verschillende instellingen en ik heb er nog maar twee uitgeprobeerd.

  Tsss

 21. leegschrift zegt:

  aanschaf moet het zijn. teveel spinrag om me toetsenbord kennelijk.

 22. leegschrift zegt:

  Het word hoog tijd dat ik ook eens paar extra armen en benen aanschoof.
  Ze lacht wel lief hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.