De terugkeer van Exvan.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Enkele weken geleden krijg ik een telefoon van Grote Muis. Exvan heeft een woning in Roeselare gevonden. Niet ver van mijn adres trouwens. Grote Muis is al even langs geweest. Ik zal later wel eens langsgaan. Grote Muis heeft nog enkele spullen voor hem die ze niet op haar bromfiets kan vervoeren. Daar zal ik wel voor zorgen. “De kinderen zullen dan bij hun moeder zijn. Je zult ze dus niet te zien krijgen” argumenteert Grote Muis. Mij een zorg, dan kunnen we rustig één en ander regelen voor Exvan. Nog zo rustig.

Een paar dagen later krijg ik een berichtje van Exvan Via Messenger. Grote Muis kan deze namiddag niet en ze had hem laten weten dat ik eventueel voor vervoer zou zorgen. De noodwoning is bijna leeg, maar de vloer moet nog een veegje. “Vrees niet, ik heb tijd om te rijden” stel ik hem gerust. We spreken…

View original post 181 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.